Voorwaarden

Algemene voorwaarden

 Lees onze gebruikersvoorwaarden even door voordat onze website of mobiele diensten gaat gebruiken. Deze algemene voorwaarden ("Voorwaarden") en ons privacy beleid bepalen uw toegang tot en gebruik van de diensten van vliegreizen.nl. Vliegreizen.nl is een Nederlands bedrijf dat reis gerelateerde diensten (waaronder maar niet beperkt tot het vergelijken van de prijzen vanreisproducten) aan gebruikers van over de hele wereld aanbied. We kunnen deze voorwaarden te allen tijde wijzigen door een nieuwe versie te plaatsen op onze website of app(s). Indien u onze diensten blijft gebruiken na wijziging van de voorwaarden wordt u geacht dat u de nieuwe voorwaarden heeft goedgekeurd. Indien u deze voorwaarden niet accepteerd gebruikt u onze website dan niet.

Vliegreizen.nl is geen reisagent

Vliegreizen.nl is geen reisagent of touroperator maar een intermediair (reis-zoekmachine) voor de consument. Daardoor is Vliegreizen.nl ook niet verantwoordelijk voor het aanbieden, controleren of bepalen van de prijzen van het reisaanbod zoals vluchten, pakketreizen, accomodaties en ander reisaanbod waar u naar zoekt via de diensten van Vliegreizen.nl. 

Het gebruik van de diensten van Vliegreizen.nl is geheel op eigen risico. Vliegreizen.nl is een gratis dienst voor consumenten. Niet toegestaan is het gebruik van de website van Vliegreizen.nl door geautomatiseerde processen, ook niet wanneer dit voor persoonlijk gebruik is. Door te zoeken via de diensten vanVliegreizen kunt u ervoor kiezen om naar een reisorganisatie, luchtvaartmaatschappij, reiswebsite of andere aanbieder vindbaar via de diensten van Vliegreizen (de reisaanbieders) doorgeleid te worden om de boeking af te ronden. De aanbiedingen worden beheerd, gecontroleerd en beschikbaar gesteld door deze derde partijen (de reisorganisaties). Wanneer u een boeking maakt bij deze reisaanbieders gelden de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid van deze reisorganisties. Vliegreizen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor handelingen en/of nalatigheden van de betrokken reisorganisaties vindbaar via de diensten van Vliegreizen.nl  noch voor de juistheid van de door deze reisorganisaties verstrekte informatie. Vliegreizen.nl draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor beeldmateriaal, websites en andere informatiedragers voor zover onder verantwoordelijkheid van derden opgesteld of uitgegeven.

De informatie die u vind via de diensten van Vliegreizen.nl wordt beschikbaar gesteld en is afkomsting van de desbetreffende reisorganisaties. Vliegreizen.nl aanvaard geen aansprakelijkheid en is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid, beschikbaarheid en volledigheid van deze informatie. nauwkeurig zijn, altijd beschikbaar zijn, voldoen aan uw verwachtingen. veilig en vrij van fouten zijn.

Geschillen

Op deze algemen voorwaarden is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

Goedkope vliegreizen

Lekkere goedkope vliegreizen, maak keuze uit onze zonnige vliegvakanties.

this should be a image

6, 7, 8 of 9 daagse vliegreis naar Dubai

 • 5* hotel met ontbijt
 • Transavia of Emirates
 • PrivĂ© beachclub
€ 1139,- Nu vanaf € 799,-
this should be a image

6 of 8 dgs vliegreis naar zonnig Ibiza

 • Inclusief vlucht en transfers
 • Verblijf in mooi 4* resort
 • Dagelijks ontbijt en diner
€ 499,- Nu vanaf € 349,-
this should be a image

6, 8, 11 of 15 daagse vliegreis Albufeira

 • Vlakbij strand van Albufeira
 • Verblijf in Hotel Topazio
 • Incl. vlucht en transfers
€ 229,- Nu vanaf € 169,-
this should be a image

6 tot 15 dgs vliegreis naar de Costa Brava

 • 4- of 6-pers. appartement
 • Niet ver van Barcelona
 • Incl. vlucht en transfers
€ 349,- Nu vanaf € 289,-
Meer Vliegreizen